Бог пастир мій

неділю, 13 березня 2011 р.

Сьогодні згадували Т. Шевченка


Сьогодні в громаді "Воскресіння" після служби Божої, наші парафіяни дякували Господу за життя і творчість Тараса Шевченка. Двоє наших дияконів, Сергій Березін і Дмитро Прокопчук, читали переспіви Тарасом Шевченком Псалмів, жіночий квартет (сестри Марина Жукова-Сеницька, Людмила Яновська, Наталія Гнідко, Анжела Горпинчук) заспівав "Думи мої" та "Зоре моя вечірняя", сестра Марина Жукова-Сеницька разом із учнем Недільної Школи, Ярославом Горпинчуком, виконали твір "Садок вишневий коло хати", а сестри Валентина Табачук і Міла Зінченко - сучасний християнський, музичний твір "Скільки мого життя".  На світлинах, які запозичено з блогу The Word (http://www.prokip.livejournal.com/), наші диякони в час читання Псалмів у переспіві Кобзаря.

суботу, 12 березня 2011 р.

В небесній оселі Любов Кудрик


Сьогодні, близько шостої години ранку, наш воскреслий Господь і Спаситель, Ісус Христос, на 64 році життя, після важкої хвороби, покликав до Своєї небесної оселі нашу дорогу сестру у Христі, Любов Кудрик. Сестра Любов, мама пастиря Сергія Кудрика та сестри Алли Плахотнюк, була парафіянкою громади "Воскресіння". Християнський похорон тіла покійної сестри відбудеться в понеділок, 14 березня. Прошу в ці дні особливо молитися за сім'ю і родину нашої сестри Любові, яка зараз перебуває з Господом, за її дітей і внуків, аби Господь полегшив їхній біль від такої тяжкої втрати. Він каже: "Я - воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити" (Євангеліє від Св. Івана 11:25). Його Слово вірне і ми побачимо нашу сестру Любов або на небесах, де разом будемо чекати на воскресіння мертвих, або у воскресінні, в час повернення нашого Господа Христа у славі. Прийди, Господи Ісусе!

четвер, 10 березня 2011 р.

Вечірня молитва в середу


В нашій парафії "Воскресіння" на час Великого посту традиційно тривають Вечірні молитви, під час яких можна також сповідатися та причаститися правдивим тілом і кров'ю Спасителя у Святій Вечері. Вчора, в перший день Великого Посту, вперше свій молитовний роздум виголосив наш диякон, Сергій Березін. Зараз він навчається на Богословському факультеті Української Лютеранської Богословської Семінарії Святої Софії.
Тут ви можете прочитати молитовний роздум диякона Сергія Березіна

суботу, 5 березня 2011 р.

Біблійний сніданок для жінок


"Цариця Шеви - жінка, яка прагнула стати мудрою" - такою була тема сьогоднішнього Біблійного сніданку для жінок з нашої парафії "Воскресіння". Слово Боже зі Старого та Нового Заповіту було головною їжею сьогоднішнього сніданку, хоча, як завжди, сестри принесли чимало гостинців до ранкових кави та чаю. Наступний Біблійний сніданок для жінок заплановано на початок квітня.