Бог пастир мій

середу, 21 березня 2012 р.

Гість парафії "Воскресіння"

В неділю, 18 березня гостем і проповідником київської парафії "Воскресіння" був пастир з Тирасполя (Республіка Молдова), о. Олександр Кульчицький. Під час служби Божої о. Олександр виголосив проповідь на Євангеліє від Св. Матвія 27:1-6. У своїй проповіді пастир Кульчицький через глибокий аналіз Закону Божого проголосив суд над невірством та зрадою Спасителя Бога, а через  проповідь благословенного Євангелія, о. Олександр звістив парафіянам милосердя та прощення Боже, яке виливається на нас люблячим Богом заради Христа через Засоби Благодаті (Слово і Таїнства).  О. Олександр взяв також участь у літургії та по завершенні служби Божої звернувся із вітальним словом до київських парафіян.
Світлина: о. Олександр причащає парафіян правдивим Тілом Христа Спасителя.

понеділок, 12 березня 2012 р.

Шевченківське свято в парафії Воскресіння

Вчора, після служби Божої, в київській парафії Воскресіння відбулося Шевченківське свято. Члени хору парафії та учасники парафіяльної драматичної студії "Янголятко" увазі парафіян запропонували концерт, який складався із декламування вірша Тараса Шевченка "І мертвим, і живим.." перенизаного співом пісень (Псалом 149, "По діброві вітер віє", "Сонце гріє") на слова Кобзаря.  Завершилося свято традиційною "Молитвою за Україну", в якій взяли участь всі парафіяни. (На світлині є надпис "З Новим 2012 роком!" Це особливості нашого орендованого приміщення :-)).

суботу, 3 березня 2012 р.

Біблійний сніданок для жінок

Сьогодні парафіянки громади "Воскресіння", смакуючи кавою, чаєм і солодощами, досліджували тему "Марта, господиня з Віфанії". На основі Старозаповітних і Новозаповітних Писань (Книга Приповістей Соломонових 31; Євангеліє від Св. Луки 10:38-42 та Євангеліє від Св. Івана 11:17-44) сестри у Христі не лише зміцнювали свою віру, але й обговорювали правильну розстановку пріоритетів у житті, зокрема на пору Великого пост.